Over ons

Daily Models is een modellen- en castingbureau. Zij bemiddelt tussen opdrachtgevers zoals fotografen, reclamebureaus, adverteerders en modellen, acteurs, actrices en figuranten. Alles ten behoeve van reclamefotografie, modefotografie, shows, commercials enzovoorts.Naast het leveren van modellen komt het steeds vaker voor dat wij onze klanten volledig ontzorgen. Als bureau kijken wij dan mee naar het hele plaatje. Denk aan het regelen van fotografen, visagisten, de styling of een locatie. Wij hebben aan veel shoots meegewerkt en zo is er een groot netwerk van professionals ontstaan. Mensen die allen even belangrijk zijn in het laten slagen van een productie.Daily Models heeft twee afdelingen met modellen. Daily Models is er voor klanten die op zoek zijn naar commerciële modellen. Daily Faces is er voor de echte gezichten, omdat wij zien dat er een nieuw tijdperk is. Gezichten waar de Nederlandse consument zich mee kan identificeren. Die herkenning is belangrijk en net even anders dan de commerciële modellen. We letten daarbij niet op maten en leeftijden, maar kijken puur naar de passie, motivatie en professionaliteit van mensen die graag modellenwerk doen. Denk aan mannen, vrouwen, gezinnen, kinderen, maar ook handmodellen, figuranten en acteurs.Al onze modellen zijn fotogeniek en nemen het modellenwerk serieus. Of je nu een lieve oma zoekt, een stoere bouwvakker of een getatoeëerde vrouw: wij vertegenwoordigen het allemaal. Wil je meer weten of heb je een bepaalde vraag? Mail of bel ons dan even. Wij staan je heel graag te woord.Daily Models houdt van korte lijnen. Rikie en Joyce, eigenaresses van Daily Models, zijn beide op de hoogte van alle klanten bij Daily Models. Je weet dus altijd wie je aan de telefoon krijgt. Wij zorgen ervoor dat je binnen 48 uur een voorstel hebt.

Rikie

Mijn naam is Rikie Vos, 15 jaar werkzaam geweest als model, voornamelijk in het buitenland. Van Milaan, Parijs, Japan, Melbourne tot aan Kaapstad en Barcelona. Toen ik besloot om te stoppen met modellenwerk omdat ik toe was aan iets anders, zijn Joyce en ik Daily Models gestart. Persoonlijk wilde ik graag mijn ervaring als model gebruiken om het anders te doen. Tijdens mijn eigen modellencarrière heb ik het persoonlijke contact en een kort lijntje voor al mijn vragen gemist. De drempel om vragen te stellen of even binnen te lopen voelde voor mij altijd erg hoog. Nu, als eigenaresse van Daily Models, vind ik het heel belangrijk dat modellen, maar ook klanten met alle vragen en opmerkingen bij ons terecht kunnen. Onze deur staat altijd open. Mijn werk doe ik dagelijks met veel plezier en passie en ik vind het erg leuk om positieve terugkoppelingen te krijgen van klanten en modellen na een leuke productie.

Joyce

Mijn naam is Joyce Schoenmaker. Oorspronkelijk kom ik uit de hulpverlening en heb ik jaren als systeemtherapeut gewerkt in multi-probleemgezinnen. Na een aantal jaar had ik behoefte aan een nieuwe en frisse uitdaging. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie en de drive om ooit zelf een bedrijf op te richten heb ik altijd gehad. Toen ik Rikie leerde kennen en wij onze dromen deelde was het idee om Daily Models te starten dan ook snel ontstaan!Tijdens mijn werk als therapeut heb ik heel erg geleerd om goed te luisteren, door te vragen en oplossingsgericht te werken. Deze vaardigheden gebruik ik dagelijks in mijn werk bij Daily Models. Ik zorg ervoor dat een productie klopt, fijn verloopt en dat zowel de modellen als de klant tevreden zijn. Dat is wat voor mij belangrijk is. Wij zijn een groot voorstander van een persoonlijke benadering en willen daarom al onze klanten en modellen persoonlijk ontmoeten. Even samen een kop koffie drinken en kennismaken zorgt ervoor dat de drempel lager wordt. Ik kijk er altijd naar uit om met elkaar te werken aan een goede productie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Daily Models.